Ο Γιώργος Κιμούλης δίνει μυστικά τα «φώτα» του σε θεατρική παράσταση μετά τις καταγγελίες

Ο «αόρατος» σκηνοθέτης

Must Read

Μυστική συμμετοχή του Γιώργου Κιμούλη σε θεατρική παράσταση που περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Εχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πρωταγωνίστησε σε μια από τις πρώτες υποθέσεις του ελληνικού #ΜeΤoo.

Ηταν τέλη Ιανουαρίου όταν η Ζέτα Δούκα τον κατήγγειλε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι σε παλαιότερη συνεργασία τους στο θέατρο είχε ασκήσει επάνω της λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Ο ίδιος τότε είχε αντιδράσει έντονα, απειλώντας αρχικά τη συνάδελφό του με νομικές κινήσεις.

Ωστόσο δεν έκανε τίποτα, καθώς τις επόμενες ημέρες αντίστοιχες καταγγελίες εναντίον του κι από άλλες γνωστές ηθοποιούς πήραν μορφή… χιονοστιβάδας. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Λέχου, η Αιμιλία Υψηλάντη και η Τζένη Ιωακειμίδου ήταν μεταξύ των κυριών που μίλησαν δημόσια, περιγράφοντας περιστατικά λεκτικής και ψυχολογικής κακοποίησης που, όπως ισχυρίστηκαν, βίωσαν σε συνεργασίες τους με τον πασίγνωστο θεατράνθρωπο.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, ο Γιώργος Κιμούλης «εξαφανίστηκε» από προσώπου… showbiz. Δεν έκανε καθόλου δηλώσεις για τις καταγγελίες των συναδέλφων του, ούτε «εμφανίστηκε» στα social media με κάποια ανάρτηση μέσω της οποίας θα παρέθετε και τη δική του θέση σε όσα ακούστηκαν εναντίον του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής και σε αυτόν βαδίζει μέχρι και σήμερα. Φαίνεται, ωστόσο, πως του έχει λείψει ιδιαίτερα η τέχνη του, γι’ αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτήν, έστω και χωρίς να… φαίνεται. Τι εννοούμε; Οπως αποκάλυψε το 20/20mag.gr o Γιώργος Κιμούλης ανέλαβε να επιμεληθεί σκηνοθετικά την παράσταση «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της Επανάστασης», που όμως έχει σκηνοθέτη τον Μενέλαο Τζαβέλλα. Αλλωστε πρόκειται για την ιστορία των προγόνων του…

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας ήθελαν αρχικά τον τελευταίο να απομακρύνθηκε από τη θέση του σκηνοθέτη και ν’ ανέλαβε μόνος του ο Γιώργος Κιμούλης, κάτι που όμως διαψεύστηκε από την υπεύθυνη επικοινωνίας της εν λόγω παραγωγής, την κυρία Νταίζη Λεμπέση. «Ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας» δήλωσε η ίδια στο διαδικτυακό περιοδικό, αφήνοντας να εννοηθεί πως φυσικά δεν είχε πρόβλημα ο κ. Τζαβέλλας με αυτό, αφού, όπως τόνισε η ίδια: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι η ιστορία του θεάτρου!».

Εξηγώντας την εμπλοκή του ηθοποιού και σκηνοθέτη στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, η κυρία Λεμπέση πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ο Κιμούλης έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του. Οπως καλείται κάθε χρόνο ο Γιώργος Κιμούλης σε όποια παραγωγή έχουμε κάνει». Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς η υπόθεσή του έχει μεταφερθεί προς εξέταση για τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This