Αρζόγλου, Τσαρούχας και Μπουρδούμης για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη (video)

Πως σχολιάζει το καλλιτεχνικό στερέωμα την ποινική δίωξη εναντίον του Φιλιππιδη - Κλείσιμο δύο ακόμα μεγάλων υποθέσεων προανήγγειλε ο Τσαρούχας

Must Read

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται καθ’οδόν για τις Φυλακές Τρίπολης όπου θα παραμείνει κρατούμενος μετά την ποινική δίωξη εναντίον του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, εμφανίζονται και οι αντιδράσεις της ελληνικής σόου μπιζ για τη σύλληψή του.

«Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει σε ένα σήριαλ με τον Πέτρο και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν έχει καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει βέβαια να πω ένα τεράστιο μπράβο στα κορίτσια που έχουν τις εμπειρίες τους και είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι. Υπάρχουν χώροι που είναι πολύ εξουσιαστικοί και είναι πιθανό να γίνεται κατάχρηση αυτής της εξουσίας», είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» ο Κώστας Αρζόγλου.

Και πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη «νεόπλουτο» της εξουσίας: «Αν έπρεπε να φτιάξω ένα σκίτσο του Πέτρου, θα είχα μάλλον να κάνω με έναν άνθρωπο που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει, έναν νεόπλουτο της εξουσίας. Σε όλους μας έχουν ζητήσει άνθρωποι δουλειά, ποτέ δεν έχουμε κακοποιήσει κάποιον. Έχει γίνει πάρα πολύς ντόρος για 5-6 περιπτώσεις, οι 9 χιλιάδες ηθοποιοί δεν είμαστε έτσι. Δε θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης αλλά θα έλεγα την αλήθεια ότι δηλαδή στη δική μας συνεργασία δεν είχα συναντήσει ένα τέτοιο πρόσωπο. Σέβομαι όμως πάρα πολύ τις κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν, και αυτό είναι πολύ θαρραλέο».

Σύμφωνα με τον κ. Αρζόγλου, η εικόνα που έφτιαξαν τα ΜΜΕ, είναι η εικόνα που δημιούργησε και ο προφυλακιστέος ηθοποιός για τον εαυτό του: «Για τον Πέτρο έχει γίνει μεγάλη προβολή από τα Μέσα, τον λένε σπουδαίο, μεγάλο… Σου λέει και εκείνος ότι για να το λένε κάτι θα ξέρουν.  Δημιουργείται όμως ένα περιβάλλον εκτός νόμου. Πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι γι΄αυτόν γίνεται σώμα, υπάρχει μέσα από αυτό. Ο Φιλιππίδης έχει ένα δίκιο. Η εικόνα του δεν πρέπει να φθαρεί, η εικόνα του με χειροπέδες δε πρέπει να φανεί γιατί αν καταρρεύσει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνον θα καταρρεύσει και η εικόνα που έχει ο ίδιος για τον εαυτό του. Το κοινό έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία του, καταδικάζει όσο εύκολα χειροκροτεί».

Τσαρούχας: «Αρχές Σεπτέμβρη θα κλείσουν ακόμα δύο μεγάλες υποθέσεις»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, μέλος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τόνισε: «Δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Εμείς σαν Πειθαρχικό λειτουργήσαμε με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τελείωσε πριν από περίπου ενάμισι μήνα, που αποφασίσαμε την παραπομπή του για οριστική διαγραφή από την Γενική Συνέλευση».

Ενώ προανήγγειλε το κλείσιμο δύο ακόμα μεγάλων υποθέσεων, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες: «Αυτή τη στιγμή στο Σωματείο δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. Στις αρχές του Σεπτέμβρη κλείνουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις και εκεί τελειώνει το ζήτημα για την ώρα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν έχουν ανοίξει τα στόματα. Είναι συντριπτικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πράγματα τα οποία τα κρατάνε κρυφά, επειδή υπάρχει φόβος και εκφοβισμός».

https://youtu.be/VEAQ3v-_irc?t=321

Με φράσεις γνωστών προσωπικοτήτων αντέδρασε ο Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η σύζυγος του οποίου (Λένα Δροσάκη) είναι μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, έσπευσε με αναρτήσεις στο Instagram να καταθέσει το σχόλιό του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δανείστηκε μάλιστα φράσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως ο ΠυθαγόραςΚαθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια»), ο ΝτιντερόΗ δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα») και ο ΑρόνΤα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους») για να τονίσει αυτό που ήθελε να πει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This