Αγωνία για τον Ανέστη Βλάχο που δίνει μάχη στον Ευαγγελισμό

Must Read

Στο νοσοκομείο ο «κακός» του παλιού καλού σινεμά, με την καρδιά μικρού παιδιού! Ο Ανέστης Βλάχος περνά δύσκολες ώρες, καθώς νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον γιο του Ηρακλή Βλάχο, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες για τη νοσηλεία του διάσημου πατέρα του, ο οποίος άφησε ιστορία στον κινηματογράφο μέσα από τους ρόλους του!

Στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ηρακλής Βλάχος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου, Ανέστης, κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο αυτή τη φορά, ρόλο ζωής. Βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και τα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα, απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι».

Πριν από δύο χρόνια, ο Ανέστης Βλάχος είχε μιλήσει στην «Espresso» σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή του, μένοντας σε μια «δύσκολη» περιοχή, όπως η πλατεία Βικτωρίας, με τον φόβο να τον έχει κυριεύσει. Ο νταής του κινηματογράφου, από τους ρόλους εννοώ, προτού πέσει ο ήλιος πάει σπίτι του. «Κλειδώνω, αμπαρώνω και είναι τραγική κατάσταση στα γεράματά μου να φοβάμαι να βγω έξω. Εγώ εδώ στην πλατεία Βικτωρίας έζησα 50 χρόνια. Ηταν μια χαρούμενη περιοχή. Φοβάμαι όχι μήπως με σκοτώσουν, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά τον βασανισμό και τον εκβιασμό που κάνουν στον δρόμο ακόμα και για πέντε ευρώ» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του!

Ο ηθοποιός, μάλιστα, είχε πει πως τα μόνα του έσοδα προέρχονται από τη σύνταξη που παίρνει. «Δεν περίμενα να περάσω τέτοια μαύρα γεράματα, γιατί δουλεύω από 11 χρόνων παιδί και τώρα είμαι 79. Κάθε φορά που πάω να πληρωθώ, κάθε μήνα, τρέμει η ψυχή μου και λέω “θα προλάβω να πληρώσω το φως και τα χαράτσια;”. Ζω και με αυτό το άγχος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This