Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα: Πρόβα νυφικού υπό το βλέμμα του γαμπρού! (video)

Ο πρώην Survivor και η αοιδός θα χορέψουν τον Ησαΐα στις 21 Αυγούστου με κουμπάρα τη Λάουρα Νάργες

Must Read

Μπορεί να είδε την αγαπημένη του να προβάρει υπέροχα νυφικά στο ατελιέ της Φαίδρας Θεοδωρίδου στο Σύνταγμα, ωστόσο η σχεδιάστρια με τη νύφη φρόντισαν να τον μπερδέψουν με διάφορα στιλ, κρατώντας (φυσικά!) τη δημιουργία στην οποία κατέληξε η τελευταία για να εμφανιστεί στην εκκλησία μακριά από το βλέμμα του γαμπρού.

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα, πέρα από ερωτευμένο, είναι και εναλλακτικό ζευγάρι, γι’ αυτό εκείνος ακολούθησε τη σύντροφό του στην πρόβα νυφικού, κάτι που δεν συνηθίζεται γενικά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η γνωστή τραγουδίστρια… προσάρμοσαν το έθιμο στα μέτρα τους και έμειναν και οι δύο ικανοποιημένοι ή μάλλον και οι τρεις, αφού στο Bridal Loft Athens, στο Σύνταγμα, τους ακολούθησε και η κουμπάρα τους Λάουρα Νάργες, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τον γαμπρό από τότε που πήραν μαζί μέρος στον πρώτο κύκλο του «Survivor». Αλλωστε, δεν ήταν μόνο το νυφικό της Ματίνας που έπρεπε να επιλεγεί, ήταν επίσης οι μπομπονιέρες, τα στέφανα, τα νυφικά αξεσουάρ και, βέβαια, το φόρεμα της κουμπάρας, η οποία θέλει κι αυτή να λάμπει ανήμερα του γάμου. Μάλιστα, η Λάουρα συγκινήθηκε πολύ βλέποντας τη Ματίνα να δοκιμάζει νυφικά και οι δύο φίλες αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά.

Στην εκκλησία

Ο μόνος που δεν ντύθηκε για το μυστήριο με δημιουργία της Φαίδρας Θεοδωρίδου ήταν ο Λάμπρος Χούτος, κι αυτό γιατί το ατελιέ δεν παρέχει αντρικά κοστούμια.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», πάντως, είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το κορίτσι του ντυμένο νύφη και καθόλου δεν τον πείραξε που το νυφικό που επέλεξε τελικά θα το δει για πρώτη φορά στην εκκλησία. Οπως έχει γίνει γνωστό, το όμορφο ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 21 Αυγούστου, στη Σκιάθο, έχοντας κοντά του συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Η ώρα η καλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This