Λύνει τη σιωπή του μετά από χρόνια ο Μπουσουλόπουλος για τον Φιλιππίδη: «Σοκαρίστηκα και τρόμαξα τότε»

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι δεν μετακόμισε εξαιτίας του Φιλιππίδη ωστόσο είχε καταλάβει από νωρίς περί τίνος πρόκειται

Must Read

Με αφορμή την είδηση προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει η «κόντρα» που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πάλαι ποτέ αγαπητό και ισχυρό παράγοντα του χώρου με τον νεαρό τότε ηθοποιό Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Πριν από εννιά χρόνια, Φιλιππίδης είχε μιλήσει οργισμένος σε τηλεοπτική εκπομπή επειδή ο Μπουσουλόπουλος με τον οποίο είχε συνεργαστεί, σε ερώτηση που του έγινε για το ποιους τρεις Έλληνες ηθοποιούς θωρεί ως καλύτερους, δεν είχε συμπεριλάβει τον ίδιο και τον Γιάννη Μπέζο.

«Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη», είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι ο Μπουσουλόπουλος «εξαφανίστηκε» από τον καλλιτεχνικό χώρο στην Αθήνα εξαιτίας της κόντρας που είχε ξεσπάσει με τον Φιλιππίδη, ο οποίος «έλυνε» και «έδενε» στον χώρο, όπως μάλιστα είχε απειλήσει και ένα από τα θύματά του ότι θα φροντίσει να μην βρει ποτέ ξανά δουλειά στο θέατρο και την υποκριτική.

Με ανάρτησή του ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, διευκρινίζει ότι δεν μετακόμισε στη Ρόδο εξαιτίας του Φιλιππίδη καθώς όπως αναφέρει είχε τη δύναμη να αξιολογήσει, να σιχαθεί και να βάλει στο απέναντι πεζοδρόμιο τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππίδη. Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές!»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Καλησπέρα! Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos ,τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να μαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα , αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτου του ποστ του Άρη Λάσκου, οφειλω να διευκρινήσω τα εξής: Καταρχας συμφωνώ απολυτως με τα λεγόμενα του , αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολυτως !Οφειλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονος ( περα από το τεράστιο σοκ, λύπη και αηδία ) που μου χε προκαλέσει τότε , θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικο για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνεβει.

Είχα τη δύναμη , και αν θέλετε την ψυχραιμία ,να καταλαβω, να αξιολογήσω , να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππιδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό , η δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου. Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση ,1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά … Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτε! Και ελπιζω να εξακολουθησω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης , εχοντας οπως και τώρα, ανθρωπους στο πλάι μου κοινης αισθητικής και ηθικής ! Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί αλλωστε)!

Απλως δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδεις εντυπωσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακο ποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικες για πολλούς συναδέλφους γι αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι αυτό και χρειαζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανη «φλυαρία». Συμβαινει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχιστε έτσι ΣΕΗ και ειμαστε διπλα σας!

Ευχαριστώ!
Πέτρος Μπουσουλόπουλος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαλάει ο καιρός μέχρι το βράδυ: Κακοκαιρία-εξπρές με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

«Πέφτει» η θερμοκρασία - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

More Articles Like This