Πηνελόπη Αναστασοπούλου για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν» (video)

Must Read

Το δικό της σχόλιο για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως,  καθώς κατηγορείται από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Από την πλευρά της, η αγαπημένη ηθοποιός, που είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, θέλω να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής. Ο στόχος είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο και ο κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του. Τα παιδιά μου ήταν η κινητήρια δύναμή μου για να μπω σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This