«Τερζή travel»: Τα check in του εκρηκτικού μοντέλου ανά την υφήλιο

Must Read

«Ποια Πάρις Χίλτον;» Αυτό θα αναρωτηθεί κανείς αν κάνει προσεκτικά check in στον λογαριασμό της Αναστασίας Τερζή στο Instagram!

Bλέπετε, το εκρηκτικό μοντέλο και τραγουδίστρια, η οποία βάζει φωτιά όχι μόνο στους διαγωνισμούς ομορφιάς αλλά και στην πίστα, έχει βαλθεί να ξεπεράσει τη χρυσή κληρονόμο στα… αεροπορικά μίλια, ταξιδεύοντας διαρκώς σε προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας. Ο ταξιδιωτικός κατάλογος της Τερζή είναι πραγματικά τέτοιος που θα έκανε ακόμη και τους παρουσιαστές ταξιδιωτικών προορισμών να ζηλέψουν.

Ακόμη και όταν πριν από λίγες εβδομάδες έκανε εντυπωσιακή «απόβαση» στον Λίβανο, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021, όπου στέφθηκε «Miss Best Body», η Αναστασία Τερζή δεν έκλεψε την παράσταση μόνο στο stage των καλλιστείων, αλλά και εκτός, μια και το τουρ της όλες τις ημέρες της παραμονής της στη Βηρυτό πριν και μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς ήταν εντυπωσιακό, με το instagram-ικό της πορτφόλιο να είναι γεμάτο φωτογραφίες της που κόβουν την ανάσα.

Ακόμη, όμως, και όταν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με την κορδέλα και το στέμμα, το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο το Ντουμπάι το έχει για ψωμοτύρι, δεν έκατσε σε… ησυχία και μεταμορφώθηκε η ίδια σε ηφαίστειο στο νησί της Σαντορίνης. Με αέρα super model (οι τίτλοι της, από τον Μiss Grand Greece International έως τον Μiss Fashion Model of the World και τον Μiss International, τα λένε από μόνοι τους) έκανε άνω κάτω την Καλντέρα με τις σέξι εμφανίσεις της.

Η συνέχεια, όμως, για το «Terzis travel» ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή με μια στάση στη Σύρο, προτού η Αναστασία μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τις κοσμοπολίτικες Κάννες και το Σαν Τροπέ, όπου, σαν μια άλλη σταρ του σινεμά και με χολιγουντιανές εμφανίσεις, περπάτησε στους πιο high δρόμους. Βρέθηκε στα πιο in εστιατόρια, ενημερώνοντας πάντα τους χιλιάδες ακολούθους της για το ταξιδιωτικό της πρόγραμμα. Και επειδή η ίδια νιώθει σαν ένα μικρό παιδί, με την αθωότητα να την κυριεύει, επισκέφτηκε και την Disneyland, ζώντας το δικό της παραμύθι με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων.

Η «ντούρασελ», όμως, Αναστασία δεν έχει σταματημό αυτό το καλοκαίρι, αφού, μετά τη Γαλλία, ξαναμπήκε στο αεροπλάνο με κατεύθυνση την Ιμπιζα, όπου προ πανδημίας το κλάμπινγκ και η διασκέδαση δεν είχαν σταματημό. Ομως, για την ίδια αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το «Terzis travel» είναι ακάθεκτο και δεν το σταματά ούτε ο Covid! «Γατάκι», Πάρις Χίλτον!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This