In love με billionaire επιχειρηματία από το L.A. η Αμαλία Κωστοπούλου

Η άφιξη του ζεύγους στην Ελλάδα με liar jet και οι σκαφάτες διακοπές τους στα νερά του Αιγαίου

Must Read

Η καλλονή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, ανεβάζοντας συχνά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα, αλλά ούτε και το πρόσωπο του συντρόφου της, το οποίο κρύβει με emoji, όπως συνέβη στη γιορτή των γενεθλίων της στις 11 Μαΐου, οπότε έκλεισε τα 24.

Η Αμαλία, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική λόγω των σπουδών της, αποφοίτησε από το Berkeley και μετακόμισε στην Καλιφόρνια, όπου εργάζεται, γνώρισε τον αγαπημένο της στο L.A., ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», είναι κούκλος, γύρω στα 30, και γόνος πάμπλουτης οικογένειας των ΗΠΑ. Με την Ελληνίδα καλλονή, την οποία λατρεύει, είναι το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι. Μάλιστα, η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έγινε στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια στον Λυκαβηττό, όπου συνόδευε την Αμαλία σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Με emoji στο πρόσωπο ο σύντροφός της

Στην Αθήνα προσγειώθηκαν με liar jet, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ναυλωμένο από την εταιρία Vista Jet, η οποία ανήκει στον πατέρα της συζύγου του πρίγκιπα Φιλίππου Thomas Flohr. Για την ιστορία, το νιόπαντρο και ερωτευμένο ζεύγος Φίλιππος και Νίνα Φλορ, επίσης, έφτασε με ιδιωτικό jet στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του στο Πόρτο Χέλι, στη 40 μέτρων θαλαμηγό «Nina J». H πρωτότοκη κόρη του Πέτρου και της Τζένης, πολύ δημοφιλής στον χώρο των media και στη showbiz, ξέρει πώς να αποφεύγει τις «κακοτοπιές» και να γίνεται… αόρατη, καθώς δεν επιθυμεί να δημοσιεύονται φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Ετσι αόρατη έγινε και η άφιξή της στην Ελλάδα, στον γάμο της μητέρας της, αλλά και στις διακοπές της στα ελληνικά νησιά -από την Αντίπαρο έως την Αμοργό- με θαλαμηγό που νοίκιασε ο αγαπημένος της από τη Μαριάννα Λάτση για να την ευχαριστήσει, καθώς λόγω της πανδημίας είχε δύο χρόνια να δει τους γονείς της, αλλά και τη λατρεμένη της αδελφή Αλεξάνδρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This