Χρήστος Μάστορας για τη νίκη του Λευτέρη Πετρούνια: «Σε ευχαριστούμε για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει»

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε για ακόμη μία φορά υπερήφανη όλη την Ελλάδα καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ιδιαίτερη χαρά όμως ένιωσαν οι δικοί του άνθρωποι.

Ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Μάστορας με τον οποίο τον δένει μία δυνατή φιλία. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα είναι και κουμπάρος του Ολυμπιονίκη, αφού έχει βαφτίσει την μεγάλη κόρη κόρη του αθλητή.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια: «Ήταν μια δύσκολη διαδρομή…»

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του, συνεχάρη στον επιστήθιο φίλο του για τη νίκη του με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη!

Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνεια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε.

Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή!

Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών!!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου.

Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This