Βασίλης Παλαιολόγος: «Η φωτιά πλησιάζει στο χωριό και δεν υπάρχει βοήθεια! Κάνουμε ότι μπορούμε μόνοι μας»

Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές ζει ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο οποίος βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές και βλέπει την φωτιά να πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο χωριό Κολίρι, όπου έχει την εξοχική κατοικία του.

Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε μία σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία έδειχνε ότι η γενέτειρά του βρίσκεται ένα βήμα πριν τυλιχτεί στις φλόγες, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία του καθώς δεν η πυροσβεστική είναι άφαντη ενώ οι κάτοικοι του χωριού κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μην δουν και τις δικές τους περιουσίες να γίνονται στάχτη.

 

«Δυστυχώς η φωτιά πλησιάζει στο χωριό. Από την πυροσβεστική μας λένε ότι έχουν ζητήσει εναέριες δυνάμεις και δεν είναι εύκολο να έρθουν και είναι πάρα πολύ κοντά από τα πρώτα σπίτια. Έτσι και κατέβει η φωτιά εδώ στο Λαγκάδι δυστυχώς θα πλησιάσει στα σπίτια. Ένα όχημα επιχειρεί σε εκείνο το σημείο αλλά δυναμώνουν τα μέτωπα. Κατεβάζουν τη φωτιά προς τα κάτω δυστυχώς. Το μόνο που περιμένουμε είναι η πυροσβεστική να στείλει ένα αεροσκάφος ή ένα ελικόπτερο να επιχειρήσει. Προλαβαίνουν ακόμα. Εμείς από πλευρά μας χρησιμοποιούμε ότι έχουμε για να βρέξουμε γύρω γύρω να μην πλησιάσει τουλάχιστον, να είναι νωπά. Δυστυχώς δυναμώνει η φωτιά…» ανέφερε αρχικά.

«Δυστυχώς αναζωπυρώνεται η φωτιά πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο χωριό. Είναι κρίμα που η πυροσβεστική δεν στέλνει εναέριες δυνάμεις. Μας έχουν πει ότι έχουν ζητήσει αλλά δεν έχουν πάρει έγκριση από την Αθήνα. Αν ερχόταν όμως ένα ελικόπτερο ή ένα αεροσκάφος πιστεύω θα περιόριζε την φωτιά πολύ σημαντικά και δεν θα έφτανε στο χωριό. Είναι πολύ κοντά όπως βλέπετε. Αυτό το κομμάτι είχε καεί το 2007 και τώρα ξανακαίγεται», είπε σε άλλη ανάρτησή του.

«Κρίμα δύο ρίψεις είναι αυτές το πολύ. Δεν επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά κανένα όχημα της πυροσβεστικής ούτε οι εναέριες δυνάμεις. Δυστυχώς η φωτιά πλησιάζει στο χωριό. Δεν ξέρω πόσα μέτωπα υπάρχουν και που κι αν είναι μεγαλύτερα αλλά είναι κρίμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This