Δραματικές ώρες για την Έλενα Ασημακοπούλου: «Οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες! Πονάει η ψυχή μου»

«Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε.»

Must Read

Στιγμές τρόμου και αγωνίας ζει όλη η Ελλάδα, καθώς πολλές περιοχές της χώρας μας έχουν τυλιχτεί στις φλόγες, με πολλούς από τους συμπολίτες μας να βλέπουν τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη.

Ανάμεσα στις περιοχές που έπρεπε άμεσα να εκκενωθεί είναι ο Άγιος Στέφανος, όπου κατοικεί η Έλενα Ασημακοπούλου με την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, έπειτα από την προειδοποίηση της της πολιτικής προστασίας για την εκκένωση της περιοχής, αναγκάστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους, να εγκαταλείψουν την οικεία τους.

Το πρώην μοντέλο δέχτηκε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους τους ενημέρωσε, μέσα από το instagram account της, πως: «Είμαστε καλά. Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες. Πονάει η ψυχή μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This