Συγκινεί η Κατερίνα Τσάνταλη για το καταφύγιο ζώων της που κάηκε στο Πολυδένδρι: «Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή»

«Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.»

Must Read

Μία τραγωδία βιώνει τα τελευταία 24ωρα η χώρα μας, καθώς βρίσκεται στο έλεος ενός πύρινου εφιάλτη.

Η Αττική έχει καεί ολοσχερώς και ανάμεσα στις περιοχές που ήρθαν αντιμέτωπες με την πύρινη λαίλαπα ήταν και το Πολυδένδρι, όπου είχε βρισκόταν το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει η Κατερίνα Τσάνταλη.

Η γνωστή συγγραφέας που βρισκόταν εκτός Αθηνών, ενώ προσπαθούσε να γυρίσει στην πρωτεύουσα, αγωνιούσε για τα ζώα που φιλοξενούσε στο καταφύγιο ζώων, καθώς η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο λόγο της πυρκαγιάς.

Ευτυχώς όμως τα ζώα σώθηκαν και το καταφύγιο εκκενώθηκε.

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Τσάνταλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το instagram account του καταφυγίου, ότι ο χώρος φιλοξενίας των ζώων δυστυχώς κάηκε και υποσχέθηκε πως θα τον ξαναφτιάξει.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This