Έξαλλος ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Celebrities του… ντροπή & αίσχος αν η παιδεία σας, σας δίδαξε αυτά»

«Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…»

Must Read

H χώρα μας βιώνει μία βιβλική καταστροφή, έπειτα από τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας μας, με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να σώσουν ότι μπορούν από τη πύρινη λαίλαπα, που με μανία καίει ολοσχερώς ότι βρει μπροστά της.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, όντας συναισθηματικά φορτισμένος από την τραγωδία που ζούμε, έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά των celebrities που δεν δείχνουν συμμερίζονται τον πόνο των συμπολιτών τους.

«Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά…» έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Influencers.. TV γλάστρες.. Duck Faces.. και Μη!… Κόφτε το… Λίγη Τσίπα… Θα πάτε και του Χρόνου…. Σε χλιδάτα πεντάστερα…. Νησιά… Η Ελλάδα ζει μια τραγωδία! Η Ελλάδα πενθεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This