Ξεσπά η Έλενα Ασημακοπούλου: «Κουράστηκα! Θέλω τη ζωή μου πίσω»

«Έλεος»

Must Read

Εξαντλήθηκε η υπομονή της Έλενας Ασημακοπούλου, η οποία κινδύνευσε να χάσει πριν λίγες ημέρες το σπίτι της από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στον Άγιο Στέφανο.

Η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και εξέφρασε την αγανάκτησή της για τα δεινά βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας αλλά και της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά δι@όλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω 

Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This