Ιωάννα Τούνη: «Mικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”! Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν…»

Τα «αθόρυβα» γενέθλια της influencer!

Must Read

Απλά λιτά και «αθόρυβα» προτίμησε να περάσει τα γενέθλια της Ιωάννα Τούνη προς σεβασμό στην βιβλική καταστροφή που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας.

Ενώ έχουμε συνηθίσει την γνωστή influencer να είναι πολύ ενεργή στα social media, αυτές τις ημέρες προτίμησε να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ωστόσο, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς τις φίλους για τις ευχές που της έστειλαν για τα γενέθλιά της και τους ζήτησε συγγνώμη που εξαφανίστηκε, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της για τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή της.

«Χθες λοιπόν έγινα 28.

Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.

Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…

Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This