Έξαλλος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Mόνο ντροπή και σίχαμα! Nα δείτε ποιοι είναι εκείνοι οι ξεφτίλες» (video)

«Εκμεταλλεύονται τον πόνο του κόσμου»

Must Read

Πάνω από 450.000 στρέμματα κάηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Βόρεια Εύβοια με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι του νησιού να μείνουν χωρίς σπίτι αλλά και δουλειά.

Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος από την τραγωδία που βίωσαν αυτοί οι συνάνθρωποί μας από την πύρινη λαίλαπα. Έτσι, σύσσωμος ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει τους πυρόπληκτους, στέλνοντας τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την κίνηση του όμως αυτή αλλά και όσων βοήθησαν προσπάθησαν μερικοί να την εκμεταλλευτούν, γεγονός το οποίο εξόργισε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος στάθηκε με τον δικό του τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη,

«Αλέξανδρε, μπράβο για όσα έχεις κάνει για εμάς, αξίζεις πολλά απλά ήθελα να ξέρεις ότι οι ντόπιοι μαντουδιανοί, παίρνουν τα πράγματα που φέρατε εσείς και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους, ενώ θα έπρεπε να τα παίρνουν αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα που έλαβε από έναν διαδικτυακό του φίλο.

O γνωστός instagramer, όντας εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο Μαντούδι μετά την βιβλική καταστροφή που βίωσαν, προσχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα λέγοντας: «Δέχτηκα αυτό το μήνυμα από ένα παλικάρι το οποίο μένει στο Μαντούδι, μόνο ντροπή και σίχαμα για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι μόνο ότι τα πράγματα πήγανε για άλλο σκοπό και τα χρησιμοποιούν εκείνοι, το ακόμα πιο σιχαμερό είναι ότι τα στερούν από κάποιους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Και έχουν βάλει τώρα τα τοπικά μανάβικα, μακαρόνια, μπισκότα, χυμούς και πουλάνε πράγματα και τρόφιμα που ποτέ στο παρελθόν δεν πουλούσαν.

Στείλτε μου μια φωτογραφία να δείτε να πουλάνε τα αυτά τα προϊόντα, να τους κάνω στόρι, να δείτε ποιοι είναι εκείνοι οι ξεφτίλες στον τόπο σας που εκμεταλλεύονται τον πόνο του κόσμου και την προσπάθεια όλου του κόσμου που ενώθηκε για να πάμε όλα αυτά τα πράγματα εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This