Στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ο Τάκης Παπαματθαίου

Μέσω Facebook θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την κατάσταση της υγείας του

Must Read

Ανήμερα των γενεθλίων του (10/8) και κατά τη διάρκεια της παράστασης με τίτλο «Παγίδα», ο Τάκης Παπαματθαίου ανέβασε υψηλό πυρετό ωστόσο συνέχισε να παίζει καθώς έχει τον κεντρικό ρόλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία του και να πάθει βαριά πνευμονία η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του:

«Χρόνια μας Πολλά λοιπόν, Βοήθεια μας. Η φωτό είναι χτεσινή από εφημερεύον νοσοκομείο, εδώ στην Αθήνα. Ευτυχώς είχε προγραμματιστεί έτσι κι αλλιώς πενθήμερο ρεπό. Η κούραση μας μεγάλη, αλλά η χαρά μας ακόμη μεγαλύτερη αφού μαζί με την “Ιφιγένεια” η δικιά μας παράσταση “η Παγίδα” αποτελούν τις δύο μεγάλες επιτυχίες του καλοκαιριού καλλιτεχνικά και εισπρακτικά. Λοιπόν,ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ. Στις 10 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων μου(!) , ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό. Όμως έπρεπε να παίξω.’Οπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει…σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο… Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση. Πραγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση. Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας.’Ενα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο…η γνωστή φράση: Ridi pagliacco-Γέλα παλιάτσο! παραμένει επίκαιρη. Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα.. “Παλιάτσο, μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου. Πάρε κουράγιο,σήκω,βάψε το πρόσωπο σου, φόρεσε τα ρούχα σου. Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα. Γελα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι,γέλα παλιάτσο!!”… Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This