Διάσημοι stars της μουσικής που έμπλεξαν σε σεξουαλικά σκάνδαλα με ανήλικες

Must Read

Ακόμη δεν έχουν συνέλθει οι φαν του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας για τους στίχους των τραγουδιών του Μπομπ Ντίλαν από το σοκ της αγωγής για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη που κατατέθηκε εναντίον του.  Κατά καιρούς, διάσημοι μουσικοί έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και αποτροπιασμό, καθώς έβγαιναν με ανήλικες, από τον «βασιλιά» και τον «δολοφόνο», μέχρι τον «Ζίγκι Στάρνταστ» και δύο μουσικούς κορυφαίων συγκροτημάτων της ροκ μουσικής.

Ο «βασιλιάς του rock ‘n’ roll» Ελβις Πρίσλεϊ, σύμφωνα με τη «New York Post», έκανε τα πάντα για να κρύψει το γεγονός ότι, όταν ήταν 22 ετών, τα έφτιαξε με τη 15χρονη Ντίξι Λοκ. Το 1959, όταν ήταν 24 ετών, εγκατέλειψε την ενήλικη κοπέλα του Ανίτα Γουντ για να τα φτιάξει με τη 14χρονη Πρισίλα Μπιούλε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, και την παντρεύτηκε έξι χρόνια αργότερα.

Ο έτερος σταρ του rock ‘n’ roll, που έσπαγε τα πλήκτρα του πιάνου ξεσηκώνοντας τα πλήθη με το «Great Balls of Fire», Τζέρι Λι Λιούις, γνωστός ως «killer» (δολοφόνος), κρατούσε κρυφό ότι το 1957 παντρεύτηκε τη 13χρονη Μίρα Γκέιλ Μπράουν, κόρη του ξαδέλφου του και μπασίστα Τζέι Μπράουν. Τον πρόδωσε εκείνη, κατά λάθος, στην πρώτη του τουρνέ, όταν ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε ποια είναι. «Είμαι η σύζυγος του Τζέρι Λι» απάντησε εκείνη και η καριέρα του Λιούις βυθίστηκε στα Τάρταρα, καθώς το κοινό τον γιούχαρε.

Η Λόρι Μάντοξ-Μάτιξ ήταν μόλις 14, όταν τη δεκαετία του ’70 γνώρισε τον 22χρονο τότε Ντέιβιντ Μπόουι, που είχε κάνει επιτυχία με το άλμπουμ στο οποίο παρουσίαζε τον χαρακτήρα «Ζίγκι Στάρνταστ». Σε συνέντευξη στο «Thrillist» το 2015, η Μάντοξ κατήγγειλε ότι έκαναν σεξ λίγους μήνες αργότερα με τη συμμετοχή άλλης μιας ανήλικης, της Σαμπλ Σταρ.

Η Λόρι, σε άρθρο της στο «NPR», κατήγγειλε επίσης ότι την ίδια χρονιά, αφότου ο Μπόουι της πήρε την παρθενιά, ο μάνατζερ των Led Zeppelin «την απήγαγε» και την ανάγκασε να κάνει σεξ σε ξενοδοχείο με τον 28χρονο τότε κιθαρίστα του συγκροτήματος Τζίμι Πέιτζ.

Μένοντας στα συγκροτήματα της ροκ, ο κιθαρίστας των Rolling Stones Μπιλ Γουάιμαν γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο την κατά 34 χρόνια μικρότερή του Μάντι Σμιθ, όταν εκείνη ήταν ήταν 13 ετών. Οι βρετανικές εφημερίδες, που έκαναν πρωτοσέλιδο την είδηση, έγραψαν ότι οι γονείς της ανήλικης έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, ενώ η Σμιθ αργότερα υποστήριξε ότι έκαναν σεξ για πρώτη φορά όταν ήταν 14 ετών. Παντρεύτηκαν το 1989, μόλις έκλεισε τα 18, αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This