Μια Χουντάλα να την… πιεις στο ποτήρι έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Αύγουστο

Εβίβα... Εβίτα

Must Read

Εβίτα Χουντάλα… όπως λέμε καύσωνας τον Αύγουστο! Η ξανθιά καλλονή με τις «θανατηφόρες» αναλογίες απόλαυσε φέτος ονειρεμένες διακοπές και «τσουρούφλισε» τους χιλιάδες followers της στο Instagram με extra «hot» πόζες της στα social media.

Πολυσχιδής ως προσωπικότητα, η Εβίτα έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα, καταγράφοντας επιτυχίες σε αρκετούς τομείς. Πέρα από χορεύτρια και δασκάλα χορού με επταετή θητεία στο Αμερικανικό Κολλέγιο, έχει υπογράψει στο παρελθόν δικές της συλλογές με ρούχα και εσώρουχα, ασχολείται ενεργά με το personal training, ενώ πέφτουν βροχή και οι προτάσεις για μόντελινγκ.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε, αφού το σώμα της είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που μπορεί να πετύχει κανείς στο ελληνικό Instagram.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω η ίδια δεν χάνει και την επαφή της με την τηλεόραση, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανάληψη καθηκόντων on camera σε εκπομπή μεγάλου καναλιού τη νέα σεζόν.

Στις Κυκλάδες

Το φετινό καλοκαίρι η Εβίτα επισκέφθηκε αρχικά την αγαπημένη της Σαντορίνη. Έπειτα συνέχισε τις διακοπές της και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, και όχι μόνο, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τα water sports, τα οποία αγαπά ιδιαιτέρως. Όσο για τα προσωπικά της, οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι «παίζει» έντονο φλερτ με διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζει στο εξωτερικό, αλλά πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα για να βλέπονται.

Μην περιμένετε όμως να δείτε φωτογραφίες του στον λογαριασμό της στο Instagram, αφού σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της ζητήματα η εκρηκτική Εβίτα είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμεί να τα προβάλλει. «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη», όπως λέγανε κάποτε και στη σειρά «Λαβ Σόρι» .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This