Η φθινοπωρινή μόδα – τι θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν;

Must Read

Μερικοί από εμάς ονειρευόμαστε το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο, ενώ άλλοι έχουν ήδη βαρεθεί τις υψηλές θερμοκρασίες και ανυπομονούν για τη φθινοπωρινή δροσιά. Ανεξάρτητα από ποιους είστε, οι εποχές δεν λαμβάνουν υπόψη τις προτιμήσεις μας και αργά ή γρήγορα θα έρθει το φθινόπωρο και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το περιμένουμε προετοιμασμένοι. Έχετε ήδη μαντέψει ποια είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία; Φυσικά, εννοούμε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας! Αυτή η δραστηριότητα, τόσο αγαπητή στο ασθενέστερο μισό της ανθρωπότητας, ανακουφίζει σημαντικά τη μερικές φορές αγχωτική μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και για να κάνετε την αλλαγή ακόμα πιο ευχάριστη θα σας παρουσιάσουμε τα πιο ελκυστικά σχέδια από τις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο 2021!

Ποιο στυλ θα κυριαρχήσει στη φθινοπωρινή μόδα φέτος;

Οι τάσεις μόδας αλλάζουν με κάθε εποχή, αλλά τον τελευταίο χρόνο η πανδημία είχε τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο με το οποίο ντυνόμαστε και οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει προς την αναζήτηση πιο άνετων ρούχων. Οι αλλαγές δεν προσπέρασαν ούτε την υψηλή ιταλικη γυναικεια μοδα και στις συλλογές των σχεδιαστών από την πρωτεύουσα της μόδας Μιλάνο μπορούμε επίσης να δούμε ελκυστικά αθλητικά ρούχα, που εισάγονται σε εμφανίσεις τόσο για την καθημερινότητα όσο και για ειδικές περιστάσεις.

Οι αθλητικές φόρμες είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική λύση για την καθημερινότητα και τον ελεύθερο χρόνο, αλλά δεν είναι κατάλληλες για τον εργασιακό χώρο. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, πολλοί από εμάς πιθανότατα έχουμε επιστρέψει στο γραφείο με την επιθυμία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και ποιος καλύτερος χρόνος για αυτό από το τέλος του καλοκαιριού, όταν βγαίνουν οι νέες συλλογές μόδας; Για τον επιχειρηματικό τομέα αυτό το φθινόπωρο, οι σχεδιαστές προτείνουν μινιμαλιστικά ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το καφέ και το σκούρο πράσινο, που επιτρέπουν τη δημιουργία κομψών συνδυασμών χωρίς να παραβιάζουν τον κώδικα ενδυμασίας της εταιρείας και το κομψό στυλ που οι περισσότερες από εμάς τηρούμε στο εργασιακό μας περιβάλλον.

Πως να χαρίσουμε μοναδικότητα στα ενδύματά μας;

Προκειμένου να σπάσουμε τις μερικές φορές βαρετές εμφανίσεις μας για το γραφείο, εκτός από τους πολύχρωμους συνδυασμούς, αν και σε ουδέτερους τόνους, θα είναι εξαιρετικά επίκαιρη η τάση να φοράμε τα κοστούμια και τα πουκάμισά μας με έναν ανέμελο τρόπο, που ίσα-ίσα δείχνει την επαναστατική μας φύση. Αντί για παντελόνι με ίσια γραμμή, επιλέξτε ένα φαρδύ με μήκος έως τον αστράγαλο. Αντικαταστήστε τα ενίοτε άβολα παπούτσια με τακούνια με sneakers με ένα απλό σχέδιο και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα over-sized αθλητικό σακάκι. Εάν είστε λάτρης των φορεμάτων, ποντάρετε σε ένα με ογκώδη μανίκια ή σε ένα με ενδιαφέρον, αλλά σε καμία περίπτωση βαθύ, ντεκολτέ. Η αθλητική νότα  της εμφάνισης μας μπορεί και πάλι να προέρχεται από τα υποδήματα μας.

Παρόλο που τα ρούχα για τα δύο φύλα είναι ριζικά διαφορετικά ως σχέδια, αυτό το φθινόπωρο τα γυναικεία και τα ανδρικά ενδύματα έχουν ένα κοινό και αυτό αφορά τα χρώματα – μεταξύ των συλλογών ανδρικη μοδα online  επίσης κυριαρχούν τα γήινα χρώματα όπως το πράσινο και το μπεζ, κάτι που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εμφανίσεις που ταιριάζουν με αυτές του συντρόφου σας και γιατί όχι και να δανειστείτε μερικά από τα ρούχα του φίλο σας – όπως έχουμε ήδη πει, οι over-sized εμφανίσεις θα είναι στη μόδα και θα είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά ατομικότητας στο στυλ σας.

Οι διάφορες συλλογές προσφέρουν από κάτι σε όλους και είμαστε σίγουροι ότι με την άφιξη των νέων τάσεων θα ανακαλύψετε ξανά το στιλ σας και θα ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις εκτυπώσεις, να είστε ο εαυτός σας και θα γοητευτείτε από τα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This