Οι υποβρύχιες λήψεις της Μαρίας Βοσκοπούλου ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η κόρη του αείμνηστου Τόλη βρίσκει την ηρεμία της στο «ατελείωτο γαλάζιο»

Must Read

Ηταν σχεδόν πριν ενάμιση μήνα όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, ο ανεπανάληπτος καλλιτέχνης Τόλης Βοσκόπουλος, γεγονός που προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και έκανε την ίδια να καταρρεύσει.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα της και προχωράει κιόλας μπροστά. Η ίδια βρίσκει πάντοτε την ηρεμία που χρειάζεται κοντά στη θάλασσα, συνήθεια που της έχει μεταδώσει η Κερκυραία μητέρα της Αντζελα Γκερέκου.

Η αγάπη της για το υγρό στοιχείο αποδεικνύεται, άλλωστε, και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές φωτογραφίες με θάλασσες, ακτές και ηλιοβασιλέματα.

Οπως η χθεσινή, με μία σειρά από εντυπωσιακές υποβρύχιες εικόνες της, τις οποίες μοιράστηκε με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, βάζοντας σε hashtag «ατελείωτο γαλάζιο» και «Ελλάδα». Οπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή, όπως και τα όμορφα σχόλια, με αρκετούς από τους followers της να την αποκαλούν «γοργόνα».

Πράγματι, στις λήψεις που δημοσίευσε έμοιαζε όντως με γοργόνα που κολυμπάει ελεύθερη και ξένοιαστη, εξερευνώντας τον βυθό. Η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια της μητέρας της, έχοντας πάρει ήδη το βάπτισμα του πυρός ως ηθοποιός μέσω της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ, θα συμμετάσχει και στη νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της.

https://www.instagram.com/p/CS94ykghHcB/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This