O Αντώνης Καφετζόπουλος ποζάρει με τον μικρότερο γιο του, Σπύρο

Must Read

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι και σήμερα μετράει στο βιογραφικό του δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες αλλά και παραστάσεις.

Φέτος μάλιστα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», στην οποία συμμετέχουν και πρωταγωνιστές από την πολύ πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Το βράδυ της Τετάρτης παρευρέθηκε στην παράσταση πλήθος κόσμου για να απολαύσουν την μοναδική ερμηνεία των εξαίρετων αυτών ηθοποιών. Ανάμεσά τους ήταν και ο μικρότερος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Σπύρος, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Ο 22χρονος νεαρός, όντας περήφανος για τον μπαμπά του, του χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This