«Σεισμό» και «καύσωνα» προκαλεί η Ιγγλέζου με την κορμάρα της

Must Read

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μάς δείχνει τα… δυνατά σημεία της και προκαλεί «σεισμό» στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του «Survivor4» κάνει… tour διακοπών ανά την Ελλάδα, δίχως όμως να… παραμελεί τους περισσότερους από 200.000 followers της, οι οποίοι «διψούν» για τις sexy πόζες της.

Σχεδόν καθημερινά η εκρηκτική ξανθιά αθλήτρια και μοντέλο μοιράζεται μαζί τους φωτό από τα μέρη που επισκέπτεται, δίνοντας φυσικά έμφαση στα κάλλη της σε κάθε «κλικ». Χωρίς πολλά λόγια στις λεζάντες, μόνο με τα hashtag των ξενοδοχείων και των περιοχών που επισκέπτεται, η Ασημίνα καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα. Τυχαίο;

Σε καμία περίπτωση, αφού το κορίτσι διαθέτει κορμί-λαμπάδα! Σε ένα από τα «κλικ» της, τα οποία έφεραν νέο… κύμα καύσωνα στα social media, η πρώην παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας ποζάρει με ένα κόκκινο (της φωτιάς!) μαγιό δίπλα στην πισίνα, πίνοντας λευκό κρασί και τρώγοντας ένα κομμάτι καρπούζι και σταφύλι.

Σε επόμενο φωτογραφικό στιγμιότυπο τη βλέπουμε να ατενίζει τον ήλιο μοστράροντας στον φακό το… όπισθεν κάλλος της που είναι… ποίημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This