Ζουζουνιές στη Ρόδο! Νάργες και Σαντικάι έλιωναν ο ένας για τον άλλον σε παραλία

Κατσούλης και Ρουμελιώτη έπαιζαν σε πισίνα ξενοδοχείου

Must Read

Μπορεί να μπήκε επισήμως το φθινόπωρο, όμως αυτοί οι έρωτες παραμένουν «καυτοί» σαν τον αυγουστιάτικο ήλιο. Ενα από τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν το φετινό καλοκαίρι είναι η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, οι οποίοι έκαναν αρχικά φιλική παρέα, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες είναι ζευγάρι.

Η 31χρονη πρώην παίκτρια του «Survivor» και ο 27χρονος τραγουδοποιός είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού σε κοινή απόδρασή τους στη Ρόδο πριν από λίγο καιρό το ρομαντικό μυστικό τους διέρρευσε, ενώ κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στον Τύπο.

Τρυφερές περιπτύξεις

Από το ίδιο ταξίδι του ζευγαριού έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητες νέες εικόνες τους σε τρυφερές περιπτύξεις, τούτη τη φορά από παραλία του νησιού των ιπποτών. Οπως φαίνεται και στα «κλικ», οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στη Ρόδο εντοπίστηκε σχετικά πρόσφατα και το πολυσυζητημένο ζευγάρι του φετινού «Survivor», η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο νικητής του reality Σάκης Κατσούλης. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, οι δικές τους νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την απόδρασή τους (συγκεκριμένα από την πισίνα του ξενοδοχείου «Rodos Palace») «πρόδωσαν» το γεγονός ότι είναι ακόμη πολύ… φρέσκα μέλη της εγχώριας showbiz. Τι εννοούμε; Στα «κλικ» εμφανίζονται με άψογο καλοκαιρινό styling και φαίνονται να κινούνται, να μιλούν και να γελούν κάπως αμήχανα. Σαν να είχαν λάβει γνώση ότι εκείνη την ώρα… άστραφτε το φλας του φωτογράφου. Λέτε; Και να το ήξεραν, δεν πειράζει. Μικροί είναι ακόμη, θα μάθουν να είναι πιο φυσικοί την επόμενη φορά που θα αντιληφθούν τους παπαράτσι.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, τέλος, «χτύπησαν» μια Μύκονο μετά το ρομαντικό ταξίδι τους στη Βενετία, όπου γιόρτασαν την τρίτη (ή μήπως τέταρτη;) επανασύνδεσή τους.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια και νικήτρια του τρίτου «Survivor» και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι στα καλύτερά τους και… αυτό βγαίνει και στις φωτογραφίες. Ο φακός τούς εντόπισε να κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά δρομάκια του πιο κοσμικού κυκλαδίτικου προορισμού, χωρίς να προσπαθούν να τον αποφύγουν. Απεναντίας, φαίνονταν να λάμπουν ολόκληροι από έρωτα! Σκόρδα, παιδιά, σκόρδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This