Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον Mad Clip

Must Read

«Πάει! Πάει! Αφησέ με σε παρακαλώ!» Τα σπαρακτικά λόγια του Light για τον νεκρό φίλο και συνάδελφό του Mad Clip, όπως ακούγονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τον τόπο του δυστυχήματος, προκαλούν ανατριχίλα.

Σε κατάσταση σοκ, ο νεαρός καλλιτέχνης μοιάζει να μη μπορεί να πιστέψει πως ο «αδελφός του», όπως τον αποκαλούσε, έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, μόλις στα 34 του χρόνια. Ενα μεγάλο σοκ μαζί μ’ ένα τεράστιο «γιατί;» ταλανίζει και πολλούς ακόμη φίλους και συνεργάτες του Mad Clip, που διασκέδαζαν μαζί του λίγο πριν από τον τραγικό χαμό του στο πάρτι του γάμου του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη με την υπεύθυνη επικοινωνίας της Panik Records Λία Παπαδοπούλου.

Μεταξύ αυτών και την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία ο Mad Clip τραγούδησε το προχθεσινό, μοιραίο βράδυ το ντουέτο τους, που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι. Συντετριμμένη η τραγουδίστρια χθες, νωρίς το μεσημέρι, ανέβασε ένα post στα stories της στο Instagram με το οποίο έδειξε τη θλίψη της: ένα μαύρο φόντο.

«Πριν από λίγες ώρες μάς έλεγες τα σχέδιά σου. Πώς τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;» ήταν το σχόλιο της Τάμτας, η οποία βρισκόταν κι εκείνη στο wedding party, όπου ο 34χρόνος τράπερ έμελλε να δείξει για τελευταία φορά το ταλέντο του.

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα με λουλούδια στο χέρι στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο τράπερ

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει» έγραψε με τη σειρά της η Ζόζεφιν, η οποία είχε συνεργαστεί πριν από έναν χρόνο με τον Mad Clip στο τραγούδι «Φήμη».

Με συγκινητικά μηνύματα στα social media αποχαιρέτησαν τον Mad Clip και τα «αδέλφια» του από τον χώρο της τραπ σκηνής. «Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε, αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις. Θα σε σκέφτομαι πάντα και θα χαμογελώ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να πω ότι ήμασταν συνεργάτες και φίλοι» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο FY.

«Eις το επανιδείν»

Ο Snik, από την πλευρά του, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδεψε με το λακωνικό -πλην όμως περιεκτικό- σχόλιο: «Αναπαύσου εν ειρήνη σούπερ τράπερ. Ησουν αληθινός».

https://www.instagram.com/p/CTTwzo4jsC4/

Ο Μente Fuerte, επίσης τράπερ και φίλος του άτυχου καλλιτέχνη, έγραψε: «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου, οπότε δεν χρειάζεται να πω πολλά, είμαι περήφανος που ήσουνα φίλος μου, να μας προσεχείς από εκεί πάνω, εις το επανιδείν, παλιόφιλε».

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που είπαν δημόσια «αντίο» στον Mad Clip ήταν και ο μικρός αδελφός του -επίσης αδικοχαμένου σε τροχαίο- Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. «Αντίο, τυπάρα» έγραψε, δημοσιεύοντας στα stories του και μία φωτογραφία του.

«Ο μόνος μου αντίπαλος, ο εαυτός μου. Καλό ταξίδι, φίλε μου» ευχήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

«Πολύ νωρίς αδερφέ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια» έγραψε ο Νικόλας Ράπτης.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Χθες διασκεδάζαμε όλοι μαζί και σήμερα…» σημείωσε σε σχόλιό του ο Ηλίας Βρεττός.

«Πολύ ξεχωριστό πλάσμα. Στη σύντομη γνωριμία μας κατάλαβα την ευαισθησία σου και τη μοναδικότητά σου. Fly away, Peter» ανέφερε σε post της η Κατερίνα Ζαρίφη,

ενώ ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε στον instagram-ικο λογαριασμό του: «Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Τόσο άδικο αυτό το πρόωρο αντίο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This