Έλενα Παπαρίζου για τον θάνατο του Mad Clip: «Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί» (video)

To μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι συνάδελφοι του 34χρονου τραγουδιστή στους οδηγούς.

Must Read

Ο θάνατος του Mad Clip κλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους fans του, καθώς δεν πίστευαν πως το νήμα της ζωής του 34χρονου ράπερ κόπηκε τόσο ξαφνικά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε την περασμένη Πέμπτη στην λέωφόρο Βουλιαγμένης.

Γι’ αυτό το τραγικό γεγονός μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα», ο Αντώνης Ρέμος, η Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα σε όσους οδηγούν.

«Όπως και με τον Παντελή (σ.σ. Παντελίδη) δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Τα νέα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι μπορεί να μην τους δοθεί δεύτερη ευκαιρία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ταμπτα με την σειρά της αποκάλυψε πως ήταν μαζί του στον γάμο πριν συμβεί το θλιβερό συμβάν.

«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγάτε», επεσήμανε η τραγουδίστρια με την Έλενα Παπαρίζου να τονίζει πως «Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This