Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε Σοφία Δανέζη: «Εγώ προσωπικά δεν σε ήξερα-Όλη μου η καριέρα είναι όλη σου η ζωή» (video)

«Θα λέω το όνομα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη εκτός αν μου κάνει μήνυση»

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και στην Σοφία Δανέζη και μετά το τέλος του Big Brother. Οι δύο πρώην παίκτριες του reality επιβίωσης, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα τους κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό με την Κρητικιά δικηγόρο να είναι η μεγάλη νικήτρια την παιχνιδιού.

Η Σοφία Δανέζη σε πρόσφατες δηλώσεις της αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτρια της υποστηρίζοντας πως προσποιούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την σειρά της σχολίασε αυτήν την δήλωση λέγοντας πως χρησιμοποιεί το όνομά της για να σταθεί στην επικαιρότητα.

Για την κόντρα αυτή μίλησε η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Μπορεί να λέει ότι θέλει. Η Άννα Μαρία θεωρώ ότι ακόμα είναι μέσα στο σπίτι. Εγώ και την χαιρέτησα και δεν θα την κοιτάξω παράξενα ούτε τέτοια προβλήματα έχω. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εκτός αν μου κάνει μήνυση… Δεν ξέρω, αν θα μου κάνει μήνυση».

«Στεναχωρήθηκα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν βγήκα έξω και είδα κάποια από αυτά που είχε πει. Δεν μιλήσαμε, πέντε λεπτά μόνο μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου είχε πει να τα πούμε αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία γιατί δεν γνώριζα. Απλά εκείνη τη στιγμή ήταν η αδελφή μου και μου έλεγε να μην του μιλάω», είπε στην συνέχεια.

Καλεσμένη βρέθηκε σήμερα η Σοφία Δανέζη στην εκπομπή «Love it» για να σχολιάσει το φετινό Big Brother η κουβέντα όμως πήγε πολύ γρήγορα την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την τραγουδίστρια να προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την θέση της λέγοντας πως: «Όσον αφορά την Άννα Μαρία, εγώ δεν έχω καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση πλέον. Έχουμε φύγει από το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε τελείωσε εκεί πέρα. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και ποιος δεν πρέπει, είμαστε πάρα πολλά τα άτομα και νομίζω ότι είναι παράλογο».

Τότε τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος άρχισε να εξιστορεί περιστατικά τα οποία είχαν συμβεί μεταξύ των δύο παικτριών.

«Για να είμαστε δίκαιοι, επειδή ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Big Brother, η Άννα Μαρία έχει λόγους να περιμένει μια συγνώμη από σένα. Από αυτό που εμείς έχουμε δει, θυμόμαστε ότι ήσουν αρκετά χειριστική προς άλλους παίκτες και οργάνωνες ψηφοφορίες πολλές φορές εναντίον της», τόνισε χαρακτηριστικά με την Σοφία Δανέζη να του απαντάει: «Και εγώ έχω λόγους να περιμένω μια συγνώμη, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που έχω βγει έξω. Υπήρχαν πράγματα που εσείς δεν βλέπατε!»

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος μεταξύ των δύο που θα μπορούσαμε να πούμε πως περιλάμβανε αρκετά «καρφιά».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Σοφία θυμάμαι και είμαι δίκαιος άνθρωπος, να ξέρεις.

Σοφία Δανέζη: Δεν νομίζω να είστε δίκαιος.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Είμαι πάρα πολύ δίκαιος απλά δεν σου αρέσει η άποψη μου για εσένα. Είναι άλλο θέμα αυτό.

Σοφία Δανέζη: Δεν με πειράζει καθόλου η άποψη σας. Δεν είστε δίκαιος, αλλά δεν πειράζει. Εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Εγώ προσωπικά δεν σε ήξερα. Είσαι ευχαριστημένη από τον λόγο για τον οποίο σε γνωρίσαμε;

Σοφία Δανέζη: Έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά για τραγούδια με τα οποία δεν με γνωρίσατε. Τώρα μπήκα τζάμπα. Έχω κάνει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Με τα δικά μου χρήματα και τη δική μου φωνή και παρουσία.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Γεννήθηκες την εποχή που ξεκίνησα ραδιόφωνο. Άρα όλη μου η καριέρα είναι όλη σου η ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This