Ακομπλεξάριστη η Κατερίνα Καραβάτου: «Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες»

Η χιουμοριστική φωτογραφία που ανάρτησε στον instagram account της.

Must Read

Λίγο πριν κάνει την πρεμιέρα της η Κατερίνα Καραβάτου στη νέα της εκπομπή αλλά και λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το ατυχές συμβάν που της συνέβη και που την ανάγκασε να παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη στο σπίτι.

Η πρώην σύζυγος του κρατερού Κατσούλη, ούσα ακομπλεξάριστη, αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι εκείνη και η κόρη της αμέλεια έχουν ψείρες.

«Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν την βρίσκω, επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ ένα άλμπουμ (?!?!?!) στη Θεσσαλονίκη…. Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά.»

Η παρουσιάστρια δέχτηκε βροχή από σχόλια σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης των ψειρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This