Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε, όσο μπορείτε, για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε επάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων. Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα. Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Αρχίστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.

ΖΥΓΟΣ: Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούργιες θέσεις σε ό,τι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων, αλλά και χρόνου. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή στη θλίψη που θα νιώσετε. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές. Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα, που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This