Εύη Κρανιδέλη: «Ο Μελάς μου έσωσε τη ζωή από άνθρωπο της νύχτας»

Προκλητική δήλωση που θα συζητηθεί: «Όσες καταγγέλλουν έπειτα μετά από χρόνια το κάνουν για λόγους ζήλιας»

Must Read

Η Εύη Κρανιδέλη έχει χαράξει τη δική της πορεία στο λαϊκό τραγούδι από το 1981 μέχρι σήμερα. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε το 1983 όταν κατάφερε να βγει πρώτη στον γνωστό μουσικό διαγωνισμό «Να η ευκαιρία», με κριτές τους Γρηγόρη Γρηγορίου, Ροζίτα Σόκου, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Σάσα Ντάριο και Γιώργο Κατσαρό.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Από τότε έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τζένυ Βάνου, Γιάννης Καλατζής, Αντύπας και πολλοί ακόμη, ενώ κατά καιρούς έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά ανοίγοντας πέντε νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Αγκαλιά με την Τζένη Βάνου

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της εξομολογείται στην «Εspresso» πώς ο Ζαφείρης Μελάς τής έσωσε τη ζωή, όταν «άνθρωπος της νύχτας» την απείλησε με όπλο τυφλωμένος από ερωτικό πάθος.

Η ίδια, έχοντας μεγάλη εμπειρία στη νύχτα, σχολιάζει τις αποκαλύψεις που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. «Όταν υποστείς βιασμό, οφείλεις να πας να το καταγγείλεις άμεσα, διαφορετικά είσαι γυναικούλα εάν περιμένεις να περάσουν δέκα χρόνια για να κάνεις την καταγγελία. Πιστεύω ότι όσες καταγγέλλουν βιασμό έπειτα από χρόνια το κάνουν για λόγους ζήλιας» τονίζει, προκαλώντας με τα λεγόμενά της.

Φύλακας άγγελός

Όσα όμως λέει για την εφιαλτική βραδιά κατά την οποία κινδύνεψε η ζωή της είναι σοκαριστικά, με τον Ζαφείρη Μελά να είναι ο φύλακας άγγελός της και να της σώζει τη ζωή όταν «φουσκωτός» τής έβαλε όπλο στην κοιλιά, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. «Όταν ήμουν 23 ετών τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη, στο νυχτερινό κέντρο Playboy μαζί με τον Ζαφείρη Μελά. Τότε, άνθρωπος που δούλευε ως προστασία στο μαγαζί με ερωτεύτηκε και μου ζητούσε επίμονα να βγούμε, χωρίς όμως εγώ να ανταποκρίνομαι. Ένα βράδυ, όταν τελείωσε το πρόγραμμα, άρχισε να με βρίζει και να με ψάχνει. Εγώ κρύφτηκα στο καμαρίνι για να γλιτώσω.

Όταν βγήκα, με περίμενε έξω από το μαγαζί και μου έβαλε το πιστόλι στην κοιλιά, απειλώντας με ότι θα με σκοτώσει εάν δεν βγω μαζί του. Σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας. Την επόμενη μέρα τον έπιασε ο Ζαφείρης Μελάς και του είπε να μην τολμήσει να περάσει ούτε έξω από το μαγαζί. Ο Ζαφείρης, με κίνδυνο τη ζωή του, με έσωσε από έναν εμμονικό άνθρωπο. Μου φέρθηκε σαν να ήταν οικογένειά μου» τονίζει η Εύη Κρανιδέλη.

Με τον Μελά στο Playboy, στη Θεσσαλονίκη

Αλλάζοντας κλίμα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, η νικήτρια του «Να η ευκαιρία» σχολιάζει τα μουσικά talent shows σήμερα. «Τα talent shows δεν έχουν κανένα νόημα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μαγαζιά. Θεωρώ ότι γίνονται περισσότερο για να πληρώνονται οι κριτές, παρά να φαίνονται τα παιδιά» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η Εύη Κρανιδέλη, εκτός από τραγουδίστρια, παρουσιάζει τη δική της μουσική εκπομπή στο High TV με τίτλο «Ολη η Ελλάδα 7 νότες», κάνοντας αφιερώματα και συνεντεύξεις σε λαϊκούς τραγουδιστές.

«Η εκπομπή μου προβάλλει γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές με συνεντεύξεις και αφιερώματα. Είναι τιμή και χαρά μου που στην εκπομπή μου έχουν έρθει ονόματα όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, η Κατερίνα Τοπάζη και πολλοί ακόμη».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο λαϊκό τραγούδι που αναμένεται να συζητηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This