Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η λέξη-κλειδί για σήμερα θα είναι η καλαισθησία, η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της, και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας.

TΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει ακόμη και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση και να είναι εκλεπτυσμένες. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές, ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά, θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε και, όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους, να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε ακόμη περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα που θα τα έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία τους αποδοτικές και θετικές για τη μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα. Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες. Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες είτε αιφνίδιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που
υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος. Νιώθετε στρυμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Μία ειλικρινής συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This