Έλενα Ασημακοπούλου: Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε από τον stalker της (video)

«Νόμιζε ότι είχαμε σχέση»

Must Read

Δύσκολες ώρες βίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου καθώς άγνωστος άντρας την παρακολουθούσε και τις ζητούσε επίμονα να βρεθούνε. Η ίδια απέφυγε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του και λόγω της επιμονής του αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία.

Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό η ίδια μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου παρότρυνε όσους βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό να ενημερώσουν τις αρχές.

«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος όπου δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο… Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών και μου λέει ότι ‘ήρθα να σε γνωρίσω’…

Του λέω όχι εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα καθώς ήμουν μόνη μου και ετοίμαζα τις παραγγελίες του eshop.

Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να ανοίξω για να μου μιλήσει… Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία…

Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό αλλά δεν τον πρόλαβαν…

Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε…

Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε ΟΧΙ, είναι… ΌΧΙ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για το γεγονός αυτό αναφέρθηκε το πρώην μοντέλο στην εκπομπή «Πρωινό» περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα στο μαγαζί στις 23 Αυγούστου. Μου συστήθηκε και μου είπε ότι θα ήθελε να γνωριστούμε από κοντά… Μετά από μερικές μέρες εμφανίστηκε μπροστά μου στο μαγαζί… Τρομοκρατήθηκα! Του είπα φύγε και κάλεσα την αστυνομία.

Στη συνέχεια βρήκα μηνύματα του στα social media, στα οποία μου έστελνε και γυμνές φωτογραφίες. Ήταν δεδομένο ότι είχα κάτι μαζί του στο μυαλό του. Νόμιζε ότι είχαμε σχέση. Τις επόμενες μέρες ερχόταν κάθε μέρα στο μαγαζί και μου έστελνε μηνύματα ότι είμαι από κάτω», είπε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως ο stalker συνελήφθη και πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

https://vimeo.com/603815836

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This