Χάρης Βαρθακούρης για Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα: «Οι εφιάλτες των μονοψήφιων» (video)

Η κόντρα συνεχίζεται...

Must Read

Πικρία φαίνεται πως δημιούργησε στο Χάρη Βαρθακούρη η λήξη της συνεργασίας του με το κανάλι ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρυσι ήταν παρουσιαστής του Big Brother αλλά και της ψυχαγωγικής εκπομπής «Σου Κου Family» την οποία παρουσίαζαν μαζί με τη σύζυγο του Αντελίνα, ωστόσο φέτος θα παρακολουθεί ως απλός θεατής.

Το γεγονός αυτό βέβαια φαίνεται πως τον έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μπορεί να παρακολουθεί το reality εγκλεισμού χωρίς άγχος. Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να πετάξει Και το καρφί του για το καστ των φετινών παικτών.

«Κακά τα ψέματα! Το περσινό καστ ήταν ΚΑΡΑΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! Υγ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ερμηνευτής φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος από το κανάλι του Φαλήρου αφού μετονόμασαν την ομάδα της εκπομπής «Σου Κού Family» στο instagram σε «Όλα γκουντ», δηλαδή πήρε την ονομασία από την εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης που έχει μάθει να τα λέει έξω από τα δόντια προέβη σε ένα δημόσιο ξέσπασμα

Μέσα από την εκπομπή «Όλα γκουντ» η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».

Τα λεγόμενα του Χάρη Βαρθακούρη κλήθηκε να σχολιάσει η Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Πρωινό», και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι δεν ευθύνεται εκείνος και η σύζυγό του για την αλλαγή ονόματος της εν λόγω ομάδας στο instagram και ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο διότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην τηλεοπτική αφάνεια.

«Προφανώς τώρα δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ασχολείται με αυτό. Ασχολείται με λάθος πράγματα. Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια. Ο λογαριασμός που λέει τώρα ότι είναι δικός του, ήταν προηγουμένως σε μια άλλη εκπομπή, ήταν στον Λιάγκα. Ο ίδιος λογαριασμός πήγε μετά στον Βαρθακούρη και ήρθε μετά σε εμάς. Μη γράφουμε πράγματα μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και συνέχισε:

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει, αλλά να γράφουμε πράγματα τα οποία ισχύουν. Για να δημιουργήσω εντυπώσεις μπορώ κι εγώ να γράψω ό,τι θέλω. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν με γνωρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει».

https://vimeo.com/604029950

Ο Χάρης Βαρθακούρης παρακολουθώντας τις δηλώσεις του παρουσιαστή έσπευσε αμέσως να τις σχολιάσει μέσω αναρτήσεων που έκανε στο instagram account του.

Συγκεκριμένα ο γιος του Γιάννη Πάριου, διέψευσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι η ομάδα χρησιμοποιούταν από άλλες εκπομπές πριν από το «Σου Κου Family», ενώ απέδειξε πως το όνομά της έχει αλλαχτεί μόνο μία φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This