Δάνης Κατρανίδης: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Στη ζεστασιά του σπιτιού του

Must Read

Hταν τέλη Ιουλίου όταν η «Espresso» αποκάλυπτε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δάνη Κατρανίδη, με τον σπουδαίο και ιδιαίτερα αγαπητό ηθοποιό να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές που περνά με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο θεατράνθρωπος, που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον χώρο του πολιτισμού, αν και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο, βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον που, παρότι δεν θα έχει τη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αποπνέει ζεστασιά, κάτι που έχει ανάγκη ο ηθοποιός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Εχοντας δίπλα του φύλακες αγγέλους τους δικούς του, ο Δάνης Κατρανίδης εξακολουθεί και δίνει με αξιοπρέπεια την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, θέλοντας να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Οπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso», ήταν λίγο μετά το Πάσχα όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της TV είχε βρεθεί για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις όπως και έγινε. Ο ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές σε μεγάλο νοσοκομείο υπό άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Μάλιστα, παρότι περνά τον δικό του γολγοθά, ανυπομονεί να δει να παίζεται στους κινηματογράφους η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια», στην οποία υποδύεται τον ιστορικό ηγέτη του μπασκετικού «εξάστερου» Παύλο Γιαννακόπουλο, έχοντας στο πλευρό του τον Θέμη Πάνου που ενσαρκώνει τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Αργύρη Πανταζάρα που για τις ανάγκες της ταινίας έχει μεταμορφωθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This