Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν έχω πειστεί ότι θα με προστατεύσει» (video)

O γνωστός τραγουδιστής που νόσησε βαριά από κορωνοϊό λέει ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις επιστημόνων για το θέμα του εμβολιασμού

Must Read

Ο Στάθης Αγγελόπουλος πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε στη ΜΕΘ χτυπημένος από κορωνοϊό. Ο γνωστός τραγουδιστής που νοσηλεύτηκε 13 ημέρες στην εντατική, σήμερα δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να εμβολιαστεί και ένας από τους λόγους είναι όπως τόνισε και ο ίδιος το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεται ακόμα τα σκευάσματα. 

Ο Αγγελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή T-live αναφέρει ότι φοβήθηκε πολύ όταν βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο όμως δεν δέχτηκε να διασωληνωθεί: «Φοβήθηκα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το οξύμετρο δεν είχε καμία σταθερότητα και νόμιζα ότι είναι χαλασμένο και πήρα άλλο. Μετά, πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Έκατσα στο δωμάτιο μία ημέρα και μετά με έβαλαν στην εντατική γιατί έβλεπαν ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Έκατσα στην εντατική 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Είπα όχι, αρνήθηκα. Αν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν» τόνισε ο Στάθης Αγγελόπουλος και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είναι ούτε αρνητής ούτε αντιεμβολιαστής, αφού έχει κάνει όλα τα εμβόλια της γρίπης αλλά και του πνευμονιόκοκου.

«Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, απλά δεν έχω πειστεί για το εμβόλιο ότι μπορεί να με προστατεύσει όπως λένε οι επιστήμονες. Δεν είπα εγώ ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, όμως δεν με έχει πείσει –ούτε την οικογένειά μου- ότι θα νιώσω κάποια προστασία» δήλωσε και παρά τις «πιέσεις» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο ίδιος της υπενθύμισε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γιατρών που είναι ακόμα επιφυλακτικό με τις παρενέργειες.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής έθιξε το θέμα της υποχρεωτικότητας και τις αντιδράσεις των γιατρών και των νοσηλευτών που εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν τελικά τέθηκαν σε αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This