Δέσποινα Καμπούρη για τις απειλές που δέχτηκε: «Μου είπε την επόμενη φορά να ελέγξω τα φρένα» (video)

Must Read

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Για το τηλεοπτικό της comeback μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερά της εκπομπής «Ελένη», αποκαλύπτοντας την αντίδραση της οικογένειας της γι’ αυτήν την απόφαση.

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. Οι κόρες μου χάρηκαν πολύ για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή μου. Παλαιότερα μετέφερα την ένταση της δουλειάς στο σπίτι», παραδέχτηκε.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Καμπούρη: Σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της να χορεύει σε ηλικία 2 ετών (video)

«Υπήρξαν εποχές που πίστευα ότι δεν κάνω για την τηλεόραση. Βίωσα άσχημες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Μετά το κίνημα metoo υπάρχει τεράστια αλλαγή στο χώρο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στο Κονγκό, την πατρίδα της μητέρας μου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς στο παρελθόν δέχτηκε απειλές για τη ζωή της εξαιτίας ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που έκανε.

«Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε αυτός ο επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”», εξομολογήθηκε.

https://vimeo.com/605673719

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This