Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση! Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του»

«Είχα ακούσει τα χίλια μύρια για εκείνον»

Must Read

Οι καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί βία από ηθοποιούς-σκηνοθέτες, έχουν κλονίσει το χώρο του θεάτρου.

Ορισμένοι ηθοποιοί έχουν δηλώσει ότι δεν γνώριζαν τα σκοτεινά μυστικά των συναδέλφων τους που προέβησαν σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις, ενώ κάποιοι άλλοι το θεωρούσαν κοινό μυστικό, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι από τη στιγμή που τα θύματα δεν μιλούσαν.

Ανάμεσα στις ηθοποιούς που υποψιάζονταν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ικανός να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», αποκάλυψε πως δεν έχει και την καλύτερη εντύπωση για τον εν λόγο ηθοποιό-σκηνοθέτη, καθώς δεν της άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρεται.

Πώς σχολιάζετε τα όσα συνέβησαν με το #metoo;

Παντού συμβαίνουν αυτά, όμως είμαστε ο μόνος κλάδος πέρα από την κα Μπεκατώρου που αποφάσισε να μιλήσει και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, που τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να καθαρθεί. Θέλω να συγχαρώ του/τις συναδέλφους που είχαν τα κότσια να βγουν και να κάνουν αυτές τις καταγγελίες, είμαστε πάντα δίπλα τους. Ήταν ευεργετικό αυτό που έκαναν.

Πέσατε από τα σύννεφα με κάποια από όσα ακούστηκαν ή λίγο πολύ τα γνωρίζατε;

Δεν έπεσα δυστυχώς καθόλου. Ήταν πράγματα που γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμουν παρούσα σε κανένα περιστατικό. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα ξέραμε, μην πω και χειρότερα.

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, για μια πολύ μικρή συνεργασία. Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα από τον τρόπο που συμπεριφερόταν γενικά και από τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους ότι… εντάξει. Συν του ότι από πριν είχα ακούσει τα χίλια μύρια όσα.

Ήρθατε αντιμέτωπη με τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της έχει συμβεί στον δρόμο της. Ήταν όμως, περιπτώσεις που μπόρεσαν να διαχειριστώ. Ή έφευγα, ή έκανα ολόκληρη εξήγηση ότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε μην μου δώσετε τον ρόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This