Ρούλα Κορομηλά για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ποια ποινή, τιμωρία είναι ικανή να απαλύνει την ψυχή της;»

«Έδειξε τον δρόμο της δύναμης και της γενναιότητας»

Must Read

Η επίθεση με βιτριόλι πού δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν ένα χρόνο από την Έφη Κακαραντζούλα, συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σύσσωμος ο κόσμος χθες παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις από την δίκη. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Ιωάννα έδωσε το παρόν στο δικαστήριο προκειμένου να κοιτάξει κατάματα τη γυναίκα που βάλθηκε να της καταστρέψει τη ζωή.

Η υπόθεση της Ιωάννας δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που θαυμάζουν την Ιωάννα για την δύναμη ψυχής της είναι και η Ρούλα Κορομηλά, γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λoγαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σφίξιμο στην καρδιά η εικόνα. Πολλά κότσια έχει τελικά αυτό το κορίτσι. Έδειξε τον δρόμο της δύναμης και της γενναιότητας. Δείτε που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μίσος. Ποια ποινή, τιμωρία είναι ικανή να απαλύνει την ψυχή αυτού του κοριτσιού; Αναρωτιέμαι. Αναρωτιέμαι γιατί ζητά η υπεράσπιση της κατηγορούμενης να εξαιρεθούν οι γυναίκες ένορκοι; Δεν τις θέλουν γιατί είναι “πολύ ευαίσθητες” ή γιατί αντιλαμβάνονται ότι δεν θα δείξουν κανέναν έλεος; Κανένα όμως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This