Νίκη Σερέτη: «Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω» (video)

«Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ»

Must Read

Η Νίκη Σερέτη που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της Δεβόρρα στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Εκείνες κι εγώ» θεωρείται η πρώτη μιγάδα επαγγελματίας ηθοποιός στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα και στράφηκε αποκλειστικά στο καλλιτεχνικό θέατρο. Ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει το comeback της μέσα από την σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει».

«Επιστρέφω μετά από 12 χρόνια στην τηλεόραση. Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Χαίρομαι που το Mega είναι ένα ανοικτό κανάλι που αγκαλιάζει και τη δική μου διαφορετικότητα», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός παιδιού η Νίκη Σερέτη δήλωσε πως: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν κι εμένα. Κακοποιητικές συμπεριφορές ως γυναίκα συνάντησα στον επαγγελματικό μου χώρο. Ο θαυμασμός για κάτι εξωτικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει αρρωστημένος και ενοχλητικός».

Γεννημένη στο Κονγκό από μητέρα αυτόχθονα και πατέρα Έλληνα επιχειρηματία, η Νίκη Σερέτη όταν ήταν ενός μηνός εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Μυτιλήνη μαζί με τον δίδυμο αδερφό της όπου δόθηκαν σε ανάδοχη οικογένεια. Ο βιολογικός της πατέρας ωστόσο τους επισκεπτόταν κυρίως τα καλοκαίρια και είχε αναλάβει όλα τα οικονομικά βάρη τους φροντίζοντας από μακριά για τη διαβίωση και την διαπαιδαγώγηση τους. Εν αντιθέσει με τον πατέρα της, η ηθοποιός δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη βιολογική της μητέρ

«Με τον δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έχω ζήσει ποτέ στην καθημερινότητά μου. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τη βιολογική μου μητέρα και δεν ήμουν ποτέ σίγουρη εάν ήθελα να την αναζητήσω, αλλά μέσα μου όλα αυτά είναι τακτοποιημένα», ανέφερε σχετικά με την οικογένειά της.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε μικρότερη ηλικία βίωσε bullying γεγονός το οποίο της άφησε ψυχικά τραύματα.

«Στο σχολείο ήμουν μοναχική, αδύνατη, αδιάφορη, με γυαλάκια, καθόμουν στο τελευταίο θρανίο. Bullying τότε ονομάζαμε διάφορα πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου. Φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ. Με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν μου άρεσα. Δεν με ήθελα, αλλά χαίρομαι που τα πέρασα όλα αυτά. Πριν από μια δεκαετία, αφού τελείωσα την ψυχοθεραπεία και στάθηκα στα πόδια μου χωρίς πατερίτσες, άρχισα να με βλέπω πιο καθαρά», κατέληξε.

https://vimeo.com/606428987

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This