Στέλιος Κουδουνάρης: «Ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου» (video)

«Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά»

Must Read

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι πολύ πετυχημένος στο χώρο της μόδας ωστόσο στη ζωή του δεν του ήρθαν όλα ρόδινα.

Ο γνωστός σχεδιαστής σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει αναφερθεί στις οικονομικές δυσκολίες που είχε βιώσει στα ξεκινήματα της καριέρας του.

Ο κριτής του «My style Rocks», μιλώντας σήμερα στην πολύ καλή του φίλη Μπέτυ Μαγγίρα, αποκάλυψε ένα ακόμη δύσκολο περιστατικό που βίωσε όντας νέος στο χώρο της μόδας, το οποίο όμως δεν τον πτόησε και με πάθος και πείσμα για αυτό που αγαπάει οδηγήθηκε στην επιτυχία.

«Στις δυσκολίες μου έδινε ώθηση να τις παλέψω το νεαρό της ηλικίας και η άγνοια κινδύνου. Όταν είσαι 20 και 25 δεν ζυγίζεις αυτά τα πράγματα, δεν αντιδράς και δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πήγαινα όπως μου πήγαινε η κάθε μέρα χωρίς να έχω στόχο την επιτυχία όπως κάποιος μπορεί να την ορίζει σήμερα. Δεν ήταν αυτό καθόλου στο μυαλό μου.

Δεν τα έβαζα κάτω ποτέ παρά μόνο μία φορά. Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά από ένα κατάστημα που προσπαθούσα να δειγματίσω και με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε κλείσει 10 φορές ραντεβού, πήγαινα εγώ 10 φορές στο ραντεβού φορτωμένος με τα ρούχα και ταξί γιατί δεν οδηγούσα και στο τέλος, ενώ μου ζητούσε να πηγαίνω, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ με αυτό. Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα. Αυτό κράτησε δύο λεπτά. Μετά σηκώθηκα, τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα άτμισα, έφυγε όλο από μέσα μου και έκτοτε δεν ξανάγινε τίποτα τέτοιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This