Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήξερα τι είχε κάνει ο Φιλιππίδης στη γυναίκα μου» (video)

«Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα και έπρεπε να δουλέψω»

Must Read

Για το πόσο δυσκολευόταν να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ γνώριζε ότι είχε επιτεθεί στην σύζυγό του Λένα Δροσάκη, μίλησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονταν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, πριν ακόμα δουν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις του Φιλιππίδη σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και όπως εξήγησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» υπήρχε έντονη αμηχανία:

«Ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι πως όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι είχε κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο και δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα, αυτό άλλαξε», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να τα παρατήσει γιατί εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παραστάσεις και η σύζυγός του είχε μόλις γεννήσει το παιδί τους:

«Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα και έπρεπε να δουλέψω. Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν καν την γνωρίσω και τα ήξερα όλα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μία αμηχανία και από τους δυο μας, γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλιότερα σε δικό του θίασο και είχα μία γνωριμία. Από εκεί και ύστερα, γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω την δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην δουλειά, ήταν ένα πράγμα, το οποίο δεν γνώριζε κανείς», εξήγησε.

Μάλιστα, ο ίδιος προσθέτει ότι όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες, η κατάσταση ήταν ακόμα πιο δύσκολη: «Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί μία προσωπική μας κουβέντα, δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν κάτι μεταξύ μας για την σχέση που είχαμε στην δουλειά. Όσο περνούσε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από την σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα πιο πολύ» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This