Αντρίκος Παπανδρέου: Στήνει θερινό παλατάκι στην Αντίπαρο

Must Read

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Τομ Χανκς, ένας Ινδός δισεκατομμυριούχος, ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς και ο Αντρίκος Παπανδρέου; Και οι τρεις λατρεύουν την Αντίπαρο και θέλουν να περνάνε ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Κι αν οι δύο πρώτοι είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια απολαμβάνουν κάθε καλοκαίρι τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού, η άφιξη του Αντρίκου Παπανδρέου αποτελεί καινούργια παράμετρο στην εξίσωση των celebrities που θα διαμένουν στην Αντίπαρο. Η βίλα που προορίζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές του βρίσκεται στα σκαριά και, όπως μάθαμε, οι διαρκείς εργασίες καλλωπισμού του κτιρίου έχουν προκαλέσει τη δυσφορία των γύρω κατοίκων.

Η πολυτελής κατοικία στην οποία θα διαμένει ο ιδρυτής και πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ινστιτούτο για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια» βρίσκεται στην περιοχή του Κάμπου, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα του κυκλαδίτικου νησιού.
Αλλά και ο κοσμοπολίτης αδελφός του Γιώργος Παπανδρέου αγαπάει πολύ την Αντίπαρο. Όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, πολλοί ήταν οι κάτοικοι του νησιού που είχαν δει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κάνει βόλτες στα στενά σοκάκια της Χώρας παρέα με τους ισχυρούς φίλους του.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο τρίτος γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε πως οι συνθήκες ωρίμασαν και πλέον πρέπει και αυτός να έχει το δικό του… καλοκαιρινό καταφύγιο στο Αιγαίο.

Το «καταφύγιο», βέβαια, είναι έννοια σχετική, καθώς στην Αντίπαρο τα τελευταία χρόνια υψώνονται μόνο βίλες πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Όπως μας είπαν, το μικρότερο οικόπεδο στο νησί πωλείται αντί 1.500.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του ξενοδοχείου «Κρουστέρ» -μια επένδυση που υπολογίζεται ότι έχει κόστος 35.000.000 ευρώ- έχει απογειώσει τις τιμές.
Στην πραγματικότητα, το νησί έχει «ξεφύγει» από τον κυκλαδίτικο ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια και πολλοί το παρουσιάζουν ως τη νέα Μύκονο. Στο περίφημο ελικοδρόμιο της Αντιπάρου, από το οποίο είχε απογειωθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Τομ Χανκς για να παρευρεθεί στην παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο, το καλοκαίρι προσγειώνονται και απογειώνονται αρκετοί εκατομμυριούχοι. Βεβαίως, το νησί των εκατομμυριούχων πλέον υστερεί δραματικά σε βασικές υποδομές, αλλά ποιός νοιάζεται; Σε μια χώρα που έχει, δυστυχώς, επιλέξει ως μοναδική σχεδόν πλουτοπαραγωγική της πηγή τον τουρισμό, δεν υπάρχει καμία, ουσιαστικά, στρατηγική ανάπτυξης και υποδομών.

Το καλό, λοιπόν, για τον Αντρίκο Παπανδρέου είναι πως δεν θα νιώθει μοναξιά στην Αντίπαρο. Δίπλα στη βίλα του βρίσκονται η επίσης πολυτελής κατοικία του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, αλλά και η βίλα του -πολιτογραφημένου πλέον ως Ελληνα- οσκαρικού αστέρα Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This