Ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τον σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της

Το μήνυμα του ηθοποιού για τη φιλία τους!

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε πριν δύο εβδομάδες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για  έναν Βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Οι δηλώσεις της αυτές απασχόλησαν ιδιαίτερα τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τους συναδέλφους της.  Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πήραν θέση, ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.  Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατά την τοποθέτησή του δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα της συναδέλφου του και πως ο σχολιασμός της ήταν άστοχος.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν έγινε αφορμή για τη διάλυση μιας φιλίας και οι δυο τους συναντήθηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», γεγονός το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος ο Σπύρος ο Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα – Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου… Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε…Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This