Big Brother: Περήφανος ο πατέρας του Πέτσα που τον είδε να ερωτοτροπεί με την Ανχελίτα μέσα στο ντους (video)

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη»

Must Read

Ο Παναγιώτης και μία Ανχελίτα είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και δεν το κρύβουν. Μάλιστα πολλοί παίκτες έχουν αρχίσει να ενοχλούνται από την πολύ διαχυτικότητα που έχουν μεταξύ τους.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, πλάνα έδειξαν το ερωτευμένο ζευγάρι να συνευρέθηκε ερωτικά μέσα στο ντους.

Ο πατέρας του Παναγιώτη βλέποντας τις ερωτικές περιπτύξεις του γιου του, φαίνεται πως αισθάνθηκε περήφανος γι’ αυτό του το κατόρθωμα γεγονός το οποίο δήλωσε στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο.

Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο Big Brother συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/610804405

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This