Πέθανε γνωστός ηθοποιός του Sex and the City

Ο «Στάνφορντ Μπλατς» πέθανε σε ηλικία 57 ετών

Must Read

Ο Γουίλι Γκάρσον, ηθοποιός γνωστός για το ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς στο «Sex and the City» και του Μότζι στο «White Collar» πέθανε σε ηλικία 57 ετών.

Ένα μέλος της οικογένειας του Γκάρσον επιβεβαίωσε τον θάνατό του στο Variety, χωρίς να αποκαλύψει τα αίτια.

Στη εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του HBO «Sex and the City», ο Γκάρσον υποδύθηκε τον πράκτορα ταλέντων Στάνφορντ, τον πνευματώδη και στιλάτο καλύτερο φίλο της Κάρι Μπραντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ). Ο Γκάρσον επανέλαβε τον ρόλο στις ταινίες του franchise, «Sex and the City» και «Sex and the City 2».

«Η οικογένεια« του Sex and the City έχασε έναν δικό της. Τον καταπληκτικό μας Γουίλι Γκάρσον», ανέφερε ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, σε δήλωσή του. «Το πνεύμα του και η αφοσίωσή του στην τέχνη του ήταν παρόντα κάθε μέρα στα γυρίσματα του … Σε αυτή τη θλιβερή, σκοτεινή στιγμή παρηγοριόμαστε ενθυμούμενοι τη χαρά και το φως του».

Ο Γκάρσον υιοθέτησε ένα γιο, τον Νέιθαν, το 2009. Παρέμεινε μια ενεργή φωνή στην κοινότητα υιοθεσίας, έχοντας υπηρετήσει δύο φορές ως εκπρόσωπος Τύπου για την Εθνική Ημέρα Υιοθεσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This