Τζούλια Νόβα: Σήμερα ο πολιτικός γάμος με τον Μιχάλη Βιτζιλάιο (video)

Must Read

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα αφού μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Μιχάλη Βιτζηλάιου και μάλιστα επρόκειτο να γίνουν, πολύ σύντομα, γονείς.

Λόγω αυτού του ευτυχούς γεγονότος, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε το ίδιο το μοντέλο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη. Έτυχε σαν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν τρομερά μικρές. Ήταν μηδαμινές. Ήταν όμως γραφτό να γίνει. Πήγαμε στον γιατρό, χτυπούσε ήδη η καρδούλα του, πάθαμε σοκ και οι δύο.

Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μάρκου: «Όταν έμαθα ότι η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος τρόμαξα! Λέω “είναι δυνατόν;”» (video)

Δείτε επίσης: Τζούλια Νόβα για τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της: «Δεν θα έπρεπε να βγει και να τοποθετηθεί» (video)

https://vimeo.com/611428676

Το προσκλητήριο του γάμου της είχε δημοσιευθεί στην εν λόγω εκπομπή, το οποίο αποκάλυπτε πως το πρώην κορίτσι του τροχού της τύχης θα παντρευτεί τον καλό της με πολιτικό στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ χθες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τα νύχια που έφτιαξε για τον γάμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This