Μαρία Γεωργιάδου: «Στο διαζύγιό με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ, όχι τι κρέμεται στο περίπτερο» (video)

«Ο καθένας έχει την επιλογή να αποφασίσει πώς θα είναι η επικοινωνία του με το κοινό και τι θέλει να μοιραστεί», είπε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της.

Must Read

Η Μαρία Γεωργιάδου υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου και  απέκτησαν τον γιο τους Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου.

Για τον γιο τους αλλά και την σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος Αλκιβιάδης. Τον αντιμετώπιζα πάντα σαν μεγάλο παιδί που μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο. Είμαι κλασικά Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική χάρηκα γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ. Ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του, έφυγε στα 17, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι στη Νέα Υόρκη. Ανησύχησα με τον κορωνοϊό ειδικά στην πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι. Προσέχει πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους.

Δεν είμαι η κλασική τροφός μάνα, νομίζω ήταν μια ανάγκη που γεννήθηκε όσο μεγάλωνα και εκπλήρωσε την πιο συμπαθητική πλευρά που βρίσκω σε μένα. Είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με αποχή από οτιδήποτε έκανα. Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Αν δεν είχε αυτή την ευτυχισμένη προσμονή θα ήταν πολύ ψυχοφθόρα. Όταν το κάνεις μια προσμονή, το δύσκολο ήταν μέχρι τη στιγμή που ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί υπήρχε περίοδος ανασφάλειας», είπε όσον αφορά τον γιο της.

Το 2004 η ηθοποιός με τον Στράτο Τζώρτζογλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός το οποίο απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Η δημοσιότητα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται εκείνος τη δημοσιότητα, δήλωσε πως: «Με τον Στράτο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε ένα παιδί και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλοί γονείς. Στη Φάρμα δεν τον είδα καθόλου. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, εγώ έκανα την επιλογή μου. Αυτό δεν με κάνει σωστή ή λάθος. Ο καθένας έχει την επιλογή να αποφασίσει πώς θα είναι η επικοινωνία του με το κοινό και τι θέλει να μοιραστεί. Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση. Όχι μόνο σε μένα, μια ολόκληρη ομάδα. Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση. Είναι κρίμα γιατί όλοι εργαστήκαμε ακόμα και απλήρωτοι μέχρι το τέλος καλά».

https://vimeo.com/611541354

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This