Ντάνιελ Κρεγκ: Η τελευταία του σκηνή ως James Bond και τα δάκρυα που ξέσπασε (video)

Must Read

«Αγάπησα κάθε σκηνή!», aυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που ο εμβληματικός Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ άφησε στο καστ και στο συνεργείο του No Time to Die. Η τελευταία ταινία της 15χρονης πορείας του ως 007 είναι γεγονός!

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ της Apple TV με τίτλο Being James Bond, ο Κρεγκ αντικατοπτρίζει μια ζωή αναμνήσεων που τροφοδοτείται από τον υπερ -κατασκοπευτικό χαρακτήρα. Και πιστέψτε με δεν θα υπάρχει κανείς που δεν θα κλάψει…συμπεριλαμβανομένου του καστ.

Από την αμφιλεγόμενη άφιξή του ηθοποιού, που άφησε πολλούς οπαδούς του Bond να φοβούνται το χειρότερο για τη θριαμβευτική σειρά ως 007 στο Casino Royale και τα επακόλουθα Quantum of Solace, Skyfall, Spectre και επερχόμενα No Time to Die, ο Κρεγκ άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο είδος δράσης, και πιο συγκεκριμένα στο ρόλο του γνωστού κατάσκοπου.

Στο Being James Bond, το ντοκιμαντέρ μεταφέρει τους θεατές στην τελευταία σκηνή του Κρεγκ στην πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία τελειώνει με τον Bond να τρέχει σε ένα δρομάκι εκτός κάδρου. Αλλά δεν είναι τα στιγμιότυπα και τα teasers που έχουν κάνει τους οπαδούς να μιλούν, είναι η συγκινητική ομιλία που δίνει ο Κρεγκ μετά το κλείσιμο ενός γυρίσματος αργά τη νύχτα. Με το σήμα κατατεθέν του Bond, ο Κρεγκ δεν άφησε περιθώρια για εικασίες.

«Πολλοί άνθρωποι δούλεψαν μαζί μου πέντε φωτογραφίες και ξέρω ότι λέγονται πολλά για το τι σκέφτομαι για αυτές τις ταινίες … Αλλά μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο από αυτές τις ταινίες, και ειδικά αυτή επειδή ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας. Και αυτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου », είπε ενώ συγκρατούσε τα δάκρυα.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για τον ηθοποιό, που μέσα από αυτόν τον ρόλο αναδείχτηκε σε μεγάλο σταρ. Ο Κρεγκ απομακρύνθηκε από τη σχετική αφάνεια για να αντικαταστήσει τον Βrosnan το 2005. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο Being James Bond ότι η αρχική αντίδραση από το κάστινγκ του πίεσε σοβαρά την ψυχολογία του.

«Η προσωπική μου ζωή επηρεάστηκε από το να είμαι τόσο διάσημος ξαφνικά. Συνήθιζα να κλειδώνομαι και να κλείνω τις κουρτίνες, κουραζόμουν σωματικά και ψυχικά», είπε. «Δεν μου άρεσε το νέο επίπεδο φήμης. Ήταν ο Hugh Jackman που με βοήθησε να συμβιβαστώ και να το εκτιμήσω».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Mensarena.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This