Άλκηστις Μαραγκουδάκη για κόντρα Μαλέσκου-Καινούργιου: «Δεν πρέπει να κάνει εκπομπή επειδή είναι από την επαρχία;» (video)

Η διευθήντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε αν ισχύει το ρεπορτάζ της Καινούργιου.

Must Read

Πυρ και μανία έγινε εχθές Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει εκπομπή «Love it» και στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ούσα σε έξαλλη κατάσταση, μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με απαξιωτικά λόγια για τη συνάδελφό της, σχολιάζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα».

Από την άλλη μεριά η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε μέσα από την εκπομπή της πως δεν έχει καμία διάθεση να ξεκινήσει οποιαδήποτε κόντρα.

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ,  Άλκηστις Μαραγκουδάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, αποκαλύπτοντας πως η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν πρόκειται να να κοπεί ούτε να αλλάξει ζώνη.

«H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη. πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλαδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δε θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση», τόνισε προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την αντιπαράθεση.

https://vimeo.com/612561440

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This