Νίκολας Κέιτζ: Λιώμα στο ποτό και ξυπόλητος έκανε φασαρία σε εστιατόριο (video)

Σάλος με τον πασίγνωστο ηθοποιό! Τον πέταξαν έξω

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με τον Νίκολας Κέιτζ σε άθλια κατάσταση, μέσα σε εστιατόριο του Λας Βέγκας. Ο πασίγνωστος ηθοποιός εμφανίζεται μεθυσμένος και ξυπόλητος μέσα στο εστιατόριο και άφησε τους πάντες άφωνους όταν συνειδητοποιήσαν ποιος ήταν.

Φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η SUN. Ο Νίκολας Κέιτζ που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ πίνοντας πανάκριβο ουίσκι με σφηνάκια τεκίλα εμφανίζεται να μην καταλαβαίνει που βρίσκεται και τι κάνει, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσε τους πελάτες. Στο τέλος λογομάχησε με τους υπεύθυνους του εστιατορίου οι οποίοι τον πέταξαν έξω.  

Ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου περιγράφει στη SUN: «Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικά. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος. Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This